vrijdag 10 januari 2014

Kievitten en ijs

Dit weekend wordt er weer geschaatst, nu voor het WK Allround in Hamar, enigszins gedevalueerd door het grote  belang van de Winterspelen over een maandje, waardoor sommige schaatsers dit laten voorbijgaan en anderen het meer als een training zien dan een WK. Maar toch; schaatsen en voor mij een buiskluisterweekendje dus. Traditiegetrouw hoort daar een lekkere wintersoep bij, dus toog ik op pad naar de grote Hamsterwinkel. Kievitsbonen, bio schouderkarbo en ODINrookworst, aangevuld met veel lekkere biogroenten, dat wordt een lekker ijsmaal.
Het is nog steeds zacht en hoewel er sprake is van daling van temperaturen volgende week, denk ik dat het hier in het Helderse wel mee gaat vallen, gezien de zeewatertemperaturen. Maar wel volop de koelkast gevuld met allerhande gezonds en lekkers. Komt ook zonder sneeuw en ijs wel op.
Straks lekker weer een beetje opruimen, want elke dag een paar laatjes schiet ook op, de hele muziek-, tv-, computerhoek is al vrijwel klaar, dan kan ik door naar de grote Kewloxkast.
Emie had gisteren gelijk met haar reaktie op mijn pijn-Jeff Foster stukje, het kan wachten (sommige dingen zitten al meer dan 40 jaar in de kast en zitten daar rustig, het is niet meer van invloed op mijn funktioneren nu) om er eventueel iets mee te doen. Mezelf onder druk zetten is contra-produktief en ik heb mezelf wel aardig geaccepteerd en het meeste vergeven, ook aan anderen. Geen directe urgentie, en misschien kan het blijven waar het is, of kan ik het ongezien weggooien.

2 opmerkingen:

  1. Ongezien weggooiden dan maar? Je bent nu toch zo lekker aan het ruimen.

    BeantwoordenVerwijderen