maandag 2 december 2013

Moeder de Gans en andere sprookjes

Vanmorgen even een lange witte baard aangedaan en een rit naar een ander deel van Den Helder gemaakt. Toen de vracht daar afgeleverd was, op de terugweg bij een Supermarkt wat boodschapjes gehaald. Even later zag ik een oudere mevrouw met een rollator die tegemoet gelopen werd door en grote groep luid tetterende ganzen. In het mandje had zij diverse zakken met broodblokjes liggen en kennelijk deed ze dat vaker en kende de ganzen haar. Het was een leuk gezicht!
Ik zag dat er overal bomenbergingsbedrijven in de weer waren en dconstateer dat het nog steeds vrij mild is, want ik had geen handschoenen nodig en andere winterbedekking was ook niet urgent. Het was eigenlijk een fijne rit, op mijn gemakkie, lekker frisse lucht happen, beetje rondkijken onderweg en nu thuis dampende thee. De baard blijft nog even aan om wat andere vrachtjes klaar te maken voor ontvangers en zo komt ook deze dag wel weer rond.

3 opmerkingen:

  1. Ik heb net ook wat pakjes ingepakt. Die moeten eerder bezorgd worden wegen uiterste houdbaarheidsdatum. Maak jij er ook gedichtjes bij? Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat liefffffffffff :)
    Ik hoop maar dat de sint jou ook niet vergeet :)

    BeantwoordenVerwijderen