maandag 18 november 2013

Zagen!

De grote houthakkers zijn gekomen en druk bezig de stoffelijke resten van de omgewaaide boom te verwijderen. Dat is goed te doen, volgens hen en daar vertrouw ik maar op.
Later op de ochtend ga ik even langs de huisarts vanwege mijn aanhoudend gehoest en nu ga ik even de nachtelijke avonturen van Sven en Co in Salt Lake City bewonderen. Alles sal reg kom!.
De hele dag is er radio en tv over de aktie voor de Philippijnen aandacht te geven. Ik twijfelde, zou het geld weer in een grote vrdwijnput terecht komen? Maar Hans Sibbel overtuigde me vanmorgen; Garanties zijn er nooit, maar voor die mensen is elke cent die wel aankomt levensbelangrijk. Niet geven is GEEN optie. Dus straks ook maar wat overmaken naar giro 555. Ik hoop wel dat we wereldwijd nu eens aan een noodfonds kunnen werken, waarin alles en iedereen stort en onder goed toezicht in geval van rampen  zo snel mogelijk hulp gegeven kan worden. We kunnen  met zijn allen oorlog maken , dan moet dit toch ook kunnen?

3 opmerkingen:

  1. Maak je nog kiekjes van de boomactie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes bij de bestrijding van je hoestje en jouw standpunt in de laatste alinea is ook helemaal het mijne. Hoort zegt het voort.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb een paar dagen geleden al geld overgemaakt naar giro 555. Ik vind niets doen ook geen optie...

    BeantwoordenVerwijderen