zondag 15 september 2013

Back


Gelukkig zijn de virusgevolgen met gezwinde pas vertrokken na een bombardement met gezonde voeding en veel rust. Ook de rust in mezelf is wat teruggekeerd. Kan me wel redelijk neerleggen bij de toestand van het moment t.a.v de ontspoorde vriend. Ik wilde niet hard zijn, maar had echt geen keus meer. Dit is niet kiezen tegen hem, maar vóór mijzelf. Dat probeerde ik hem ook duidelijk te maken in het laatste gesprek, maar of dat is geland....?
Buiten zon, binnen warme plaidjes, omslagdoeken en thee en stapels lektuur. Vanmiddag komt een vriendin lekker bijbeppen dus dit wordt een prettig dagje, zoals het er nu uitziet.
Met frisse moed verder.
Ik ben al begonnen met de pc browser te her-initialiseren, zodat het weer lekker vlot loopt. Als dingen niet lekker werken, kun je het beste resetten en verder gaan in een nieuwe modus.  

4 opmerkingen:

 1. Misschien als jouw vriend jouw boodschap(misschien al eerder) had kunnen begrijpen,zijn situatie zó was geweest,dat breken(nog) niet nodig was.Gezellige middag,Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blij dat je weer helemaal terug bent Vlasje!
  Geniet van je dag!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker bijbeppen met je vriendin en alles rustig weer op de rails zetten zoals het goed is voor jou, doe rustig aan en houd die nieuwe "modus" vast

  Veel Liefs,
  Ruby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahha net als in het echte leven resetten en opnieuw beginnen. DIe beklijft!

  BeantwoordenVerwijderen