vrijdag 16 augustus 2013

Keep on moving

Gisteren ging ik met de scoot naar de bieb, nam met de benenwagen de lift en heb de bieb te voet doorgestruind. Ook nog twee winkels doorgelopen, dus met de beweging zat het goed. Het diner bij de buurtjes was enorm goed. De man des huizes is een kok naast een bioboer en cameraman en nog veel meer, een multitalent dus en een een spontane enthousiaste vent. Hij had echt uitgebreid glutenvrij gekookt; zelfgemaakt alles en uit eigen tuin. Ik smulde van linzen-amandel-sesam ballen, snijbiet met geroosterde knoflook, salade met bindsla , tomaten en een witte kaas. Daarbij (bruine)pandanrijst, een gevulde omelet (met kruiden en kaas) en een heerlijke mediterrane groentenschotel. Dat was echt super, en heerlijk op smaak gebracht. Het was gezellig en we hebben veel over voeding, kunst, muziek en andere zaken geboomd. Het was zo gezellig dat ik (die normaal altijd voor 8 uur op bed ligt) pas om half twaalf thuiskwam. Moe, maar voldaan en zeker niet uitgeput.
Vanmorgen maar wel wat rustig aan gedaan, want het lijf mag af en toe wel even bijkomen van alle nieuwe aktiviteiten. Heb wat administratieve klussen gedaan terwijl mijn  hulp de stofzuiger bereed, ramen lapte en met vochtige lappen zwaaide en alles weer netjes opleverde.
Nu weekend met vooral veel Lowlands! Ziggo zendt tegenwoordig dit soort festiviteiten uit via een evenementenkanaal, dus luxe thuisservice! Kom maar op, weekend!

6 opmerkingen:

 1. Wow, jij gaat echt goed man. Wat super!
  Eigenlijk had ik stiekem wel een beetje People gotta move van Gino Vanelli verwacht. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier. Vergeet niet te zwijmelen. ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. op internet ook goed te volgen lowlands.

  thick as a brick :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan je buurman geen receptensite beginnen? Het klinkt heerlijk. En wat geweldig,dat je zo lang kon blijven.

  BeantwoordenVerwijderen