woensdag 24 juli 2013

Van Gogh en muurkastjes

Vanmorgen al vroeg naar de huisarts geweest vanwege de aanhoudende oorproblemen. Hij heeft er een swap van genomen die opgestuurd wordt en volgende week weet ik welk opvretertje waarmee bestreden kan worden. Een VanGoghje lijkt nog niet nodig.... Meteen de doktersverklaring tbv van de indicatie aangekaart, blijkt dat huisartsen al jaren die dingen niet meer afgeven en dat dat bekend moet zijn bij de hoge heren....... Meteen gebeld met het stadhuis bij thuiskomst en men reageerde verbaasd, zou het opnemen met de betreffende ambtenaren en mij bellen over de nu te volgen procedure. Schiet lekker op zo!!
Enfin het is heerlijk koel vanmorgen dus meteen de lege diabetespennen (een plastic tasje vol) bij de apotheek afgegeven en de bioboodschappen opgehaald.
Nu ligt de dag voor me, ik heb er best zin in!


5 opmerkingen:

 1. De ambtenarij is toch om gek van te worden? Nu moeten ze eerst weer gaan vergaderen over de te volgen procedure...
  Lijkt me lastig om dat weer los te laten maar hoop dat je toch heerlijk kunt genieten van de dag die voor je ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het toch een zootje bij de mensen,die alles goed behoren te regelen.Zou je je telefoontje naar de gemeente niet even schriftelijk bevestigen? Voor men daar ook weer niets van weet? Veel plezier met deze koele dag. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. NEEEEEEEEE geen van goghje hoor!! Dat willen we niet!!! Sterkte ermee, hopelijk snel goed nieuws!

  Geniet lekker van je dag! Heeel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOOh, dit was 15 jaar geleden al zo, dat de koepel van huisartsen besloot geen papieren verklaringen meer af te geven t.b.v. verzekeringsartsen, keuringsinstanties etc. Ze werden gek van die papierenbende en bovendien zou het de vertrouwensrelatie met de patiënt verstoren. Dat is toch allang bekend? En toch zijn er nog steeds instanties die 'een briefje van uw huisarts' vragen.

  BeantwoordenVerwijderen