woensdag 12 juni 2013

Is dat alles?

Gister brak de zon door en wel 2,5 uur leek het zomer. Toen was de pret wel weer over. Hier in het Noord-Westen zijn we dit jaar wat stiefmoederlijk bedeeld qua zon en temperaturen.
Enfin vanmorgen was het weer vertrouwd grijs en dat is het nog steeds. Gelukkig is de temperatuur wel wat normaler en hoef je opeens niet meer met een dikke jas de deur uit.
Mopperen helpt niet, dus maar dapper doen wat lijf en omstandigheden toelaten en verder tevreden genieten in een hoekje met een boekje. Gister naar de bieb geweest en de stapel bladen is ook nog pittig hoog, dus vervelen, nee hoor.
Bioboodschappen binnen en eergister en gister al flink wat afgestreept van de klussenlijst.
Of het nou zomer is of niet, ik maak er wel wat van. Komend weekend Pinkpop op tv en pc en zo is er altijd wel wat om je op te verheugen en van te genieten.

6 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Voor jou is je geluk niet weersafhankelijk ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De temperatuur is hier aangenamer dan in Den Helder, maar de zon laat zich veel te weinig zien. Ik vermaak me met lezen, bloggen en genieten van alles wat groeit en bloeit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tuurlijk vermaken we ons wel zonder de zon maar het leven lijkt toch lichter mét. Daar mag je wat mij betreft best op mopperen. Al helpt het niet, het lucht wel op.
  Maar het zal jouw dag nooit vergallen, daar ben je veel te optimistisch voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik merk wel,dat ik elk zonnig halfuurtje vlug buiten ga zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja het is allemaal nog niet erg overtuigend... Pinkpop is leuk! Het is wel beter dat het niet in het pinksterweekend viel het regende cats and dogs die dag. Nu valt er tenminste warmere regen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In addition, instructs you about these gratuities and six battalion
  abs see what spheres of your living you could tighten up to do your
  goals a world. Her free system of weights deprivation year extra system of exercising system of weightss personnel casualty aims, many someones
  require to know what the greatest workout design for losing extra exercising weightiness
  in truth is.

  Feel free to surf to my web page :: Home Page

  BeantwoordenVerwijderen