donderdag 23 mei 2013

Free

http://www.visitamagazine.be/mail/opt-in-geslaagd/  Dit is een E-zine over groen leven, geheel gratis te downloaden.
Inmiddels heb ik op mijn tablet honderden free e-books, vooral via Amazon. Heb je geen tablet of (kindle) e/reader, het kan ook op de pc, dan dl je eerst een gratis kindle-app en kunt alles binnenhalen en lezen wat je wilt. Als je bij Amazon de Kindle/Ebooks sectie bekijkt kun je instellen prijs van Low to High en krijg je vanzelf de gratis e/books eerst. Het wordt steeds aangevuld, dus elke maand wel nieuwe titels te krijgen. Helaas meestal engelstalig, maar hele grote keuze bij voeding en gezondheid bv.
Vanmorgen lag er sneeuw op het dak!!!! Korrelsneeuw dat in een grote hoop opgewaaid lag bij de keukenschoorsteen. Ik had wel wat gehoord vannacht, maar dit had ik niet verwacht eind mei! Vandaar dat ik heerlijk over green smoothies bleef lezen op mijn tablet in mijn warme bed.  Luxe, maar heerlijk zo'n apparaat.

2 opmerkingen:

  1. Dat is wel bijzonder,sneeuw aan het einde van mei. Hier zit ik ook met de kachel aan. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goede tip Vlasje, ga het proberen! Hier een enorme hagelbui vanmorgen......natuurlijk nét tijdens de wandeling met de hond en nergens een plekje om te schuilen ;-(. Slecht weer voor de plantjes ook maar ach, het zal nog wel goed komen. Toch?

    BeantwoordenVerwijderen