donderdag 11 april 2013

Kleine overwinning

Het lijkt erop dat ik de pc problemen heb kunnen oplossen door de pc in veilige modus alle probleemoplossers  te laten lopen , de printer te de-installeren ,  alles uit het startmenu te gooien wat ik maar durfde en de printer weer opnieuw via de website te laten installeren. Het werkt nu. Even afwachten hoe het morgenochtend verloopt.
Blij met alle hartverwarmende reakties en de steun voor de petitie ( Annemiek van Deurssen en Spaarcentje die het zo onvervaard doorstuurden!).
Een bezwaarschrift opstellen kan ik gelukkig zelf , bedankt voor de aangeboden hulp, want in het verleden veel met dat bijltje gehakt helaas. Toen mijn moeder overleed mocht ik een klein bedrag houden van haar spaartegoed, door de fout van de Rechtshulp ter plaatse, ging dit volledig de mist in (was bang om het zelf te doen ivm evt fouten........) en heeft 2 en een half jaar + een gang naar de bestuursrechter gekost om te voorkomen dat ik zelfs op toe moest leggen. Je maakt je er niet populair mee, want de Soc. Dienst heeft me toen een paar jaar alles in de weg gelegd wat ze maar konden.
Ik ga zeker in bezwaar omdat ik het mezelf niet zou vergeven als ik het niet minimaal probeerde, niet alleen voor mijzelf, maar ook voor anderen.
Gister en vandaag heeft er weer flink ingehakt met de zo moeizaam wat opgebouwde energie. Ik laat het koppie niet hangen maar voel me afgedankt door deze maatschappij (vooral het huidige beleid) en dat is echt een soort nekslag.
Zonde, met warmer weer in aantocht.

2 opmerkingen:

  1. Fijn,dat je zelf je technische problemen verholpen hebt.In zeeland heb je een belangenorganisatie voor clienten van de gezondheidszorg "het klaverblad". Is er bij jullie ook zo iets,die misschien alle klachten over de bezuinigingen in de thuiszorg bundelt en advies geeft?Veel bestuurders hebben alleen oog voor geldbesparen en niet voor levenswijsheid. Anders zou men niet zo met mensen omgaan. Arm zijn ze eigenlijk. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mij ben je absoluut niet afgedankt.Het maakt mij ook verdrietig dat de maatschappij lijkt opgedeeld te worden in winners en losers. Ik besef dat verdrietig daarover zijn niet voldoende is en een volgende stap vraagt. Dus ik doe mee.

    Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen