vrijdag 8 maart 2013

Ruimte

Verder maar weer met de klussen; de keuken werkplekken zijn al aardig opgeruimd nu, voor een deel door beter indelen en opbergideeën uitvoeren, weinig nog echt
weggeruimd, dat deed ik vorig jaar al.
Volgende week staat eerst de belastingaangifte op de rol, heb alles al voorbereid, dus ws is het een kleine klus, maar wel aanleiding om mijn administratiekastplank weer eens met bezemen te keren. Misschien inspireert dat wel om nog meer in deze kast op te ruimen.
Het geeft overzicht en tevredenheid omdat de volte van kasten en laden, ook al is het goed georganiseerd, zelfs achter deurtjes verstopt, me dwars begon te zitten.
Kennelijk heb ik meerdere rondes nodig voor ik afscheid kan nemen van heel wat spullen die vaak vooral de herinnering van de gever of de belofte van hun nuttigheid vertegenwoordigen.
De laatste weken heb ik dan ook aardig het principe van kastje per dag gevolgd (niet letterlijk, zelfs een plankje of deel ervan opruimen telt voor mij al mee) en er is heel wat in de grijze bak, ophaalpapierhoek (is eens per maand) of richting kledingcontainer/kringloop verdwenen.
Neverending story!
Nu eerst een weekend met de finale wereldbeker  schaatsen!

2 opmerkingen:

  1. Ik ben hier de opruimer/weggooier. En heb zelfs meegemaakt,dat wat ik wegdeed weer uit de kliko gevist werd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het ook heel moeilijk om spulletjes die ik jaren geleden van een ander heb gekregen, weg te doen.

    BeantwoordenVerwijderen