vrijdag 1 februari 2013

Gemist

Wat een uitvinding is Uitzending Gemist en dergelijke sites toch! ,s Avonds worden de meest interessante programma's en docu's vaak heel laat uitgezonden, te laat naar mijn smaak. Maar overdag, als ik een pauze houd, is het heerlijk om zoiets rustig te bekijken.
Joris Showroom en Tegenlicht, Uur van de Wolf en meer moois, heerlijk op mijn tijd bekijken.
Ook You Tube en diverse sites waarop series en films zijn te bekijken zijn een aanwinst. Ook dan kun je even alles zien met zelfgekozen plaspauzes of theezet momenten. Visite voor de deur? Geen probleem, later verder kijken!
You tube biedt nog een leuk mogelijkheid. Als je leuke ontspannende achtergrondmuziek en evt beeld zoekt; zoek op een item, bv hits 1960  of de naam van je favoriete band en pas dan de filter toe op speellijsten en je krijgt uren muziek van je eigen smaak. Je kunt als je een account hebt ook eigen speellijsten samenstellen en ook  diverse kanalen waarop je kunt afstemmen bieden uren plezier. Ook series bv van James Wong over zelf met kruiden aan de slag, kun je hier allemaal terugvinden.
Mijn dagen zijn vaak te kort!

3 opmerkingen:

  1. Leve het wereldwijde web. Kijk je wel uit voor vierkante oogjes?:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met zo'n uitgebreide interesse als de jouwe zou ik ook tijd tekortkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig zijn de uitzendingen op de publieke zenders gratis achteraf te kijken. Ik begreep,dat je voor de comerciële zenders en de belg moet betalen.

    BeantwoordenVerwijderen