zaterdag 1 december 2012

Jammer

De wereldwinkel hier is verhuisd, van een gezellig oud pandje in een achterafstraatje naar een pand in een drukke winkelstraat. Heel verstandig, denk ik, alleen het tijdstip; eind november sloten ze om op 1 december weer open te gaan, daarmee een flink stuk Sinterklaaspubliek teleurstellend. Vanmorgen wachtte ik tot half elf om ze te gaan bezoeken en hopelijk te slagen voor de laatste kadootjes die ik nog moest aanschaffen. Helaas, er was een receptie en pas vanmiddag gaan ze open voor het publiek, dit was voor mij onduidelijk geweest, anders had ik niet in de stromende regen vergeefs voor hun deur gestaan.
Ik was het zat, want 's maandags zijn ze niet open en dan ben ik mooi te laat. Dus maar bij de plaatselijke B.runa en KV de rest gekocht. Nu nat thuis en proberen op te warmen met thee, plaids en  wat schaatsen op tv. Straks een lekkere verse champignonnesoep in elkaar draaien en de chocopudding staat al in de koeling.

2 opmerkingen:

  1. Zeker een verkeerde verhuistijd. En jammer,dat je voor niets nat werd. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O wat zijn het toch een slechte verkopers. In deze stad was het zo'n beetje de laatste winkel die destijds over ging op het pinapparaat.

    1 x per maand in een kerk verkoop op zondag, daar is over nagedacht en verkoopt goed.

    BeantwoordenVerwijderen