donderdag 4 oktober 2012

De wekdienst


Normaal slaap ik  zonder wekkerzetterij en word keurig tussen 7 en 8 uur wakker. Heb ik veel tijd, dan lees ik alvast even het nieuws, de mail en de blogs bij op mijn  tablet(trouwe bedvriend), anders maak ik me meteen klaar om af te dalen naar het gewone leven overdag.

Dit weekend had ik om diverse redenen wat erg kort geslapen en gisteren al aardig ingehaald door vroeg te gaan slapen.
Hoewel ik er afgelopen avond ook al geen latertje van maakte, werd ik pas om 9.15 uur wakker. Nou ja, het zal nodig geweest zijn en ik had geen enkele afspraak, dus het kon zonder meer.
De kattenbeesten waren echter ongerust geworden en een afgevaardiging bestaand uit een heul groot zwart-wit beest en een kleinere kwamen poolshoogte nemen. Voor de gordijnen boven open waren, kwam er al een hartverscheurend duet uit de keeltjes. Dus toen was ik echt helemaal wakker. Heb het rolgordijn opgetrokken, het raam opengedaan en mijn lieve oppassers even stevig begroet.
Na de nodige ochtendroutines , aangevuld met blije kopjesgeverij en geknuffel, daalden we gedrieën af, ik per lift, de andere twee zaten al voor de kamerdeur klaar. Een goed begin is het halve werk nietwaar?

3 opmerkingen:

  1. Een geluk,dat een kat geen ochtendrondje nodig heeft. Anders waren ze met een riempje in de bek aangekomen. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is vast geen toeval op dierendag. Geef ze maar een extra aaitje van me

    BeantwoordenVerwijderen