dinsdag 14 augustus 2012

Wie houdt mij bij elkaar?

van het www
Sinds de beenbreuk van vorig jaar, draag ik een brace om de linkerenkel. Fraai is het niet echt en je kunt bv geen laarzen meer aan, maar het geeft wel een grote stabiliteit en daardoor voel ik me veiliger. Al een jaar lang geen enkel verzwikt is ook fijn. Maar het ding dat  ik vorig jaar in het ziekenhuis kreeg aangemeten begint een beetje te slijten, daarom vroeg ik aan het ziekenfonds hoe ik een nieuwe kon bekomen. Eerst een formulier door de huisarts laten invullen en dan naar de orthopedische schoenmaker. Dus formulier aangevraagd, door arts laten tekenen en vol goede moed naar de schoenenboer, die net 4 weken dicht was wegens vakantie. Enfin, braaf gewacht en datum in agenda gezet en vanmorgen was het zover. Ze waren open en , hoera,  ik kreeg te horen dat ze daar niet het goede adres voor waren. Dat doet een zaak in Heilo, die gelukkig ook hier in het ziekenhuis spreekuur schijnt te houden.
Morgen maar eens bellen........... Hopelijk is het nu het goede kastje en niet de muur........
Kocht op rommelmarkt 4 zonnestoelkussens ( in het door mij geliefde  rood en geel) voor 5 euro, zodat de buitenboel ook weer verfrist en vrolijk de rest van de zomer door kan.
Zo zit het tegen en zo weer mee.

3 opmerkingen:

  1. Je zou bijna voor alles eerst bellen of je wel bij het goede adres bent en of ze een bepaald artikel wel verkopen. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, soms die laatste uitspraak komt hier ook vreselijk van pas de laatste tijd. Laat je niet ontmoedigen hoor, gewoon doorgaan tot je het juiste loket hebt gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen