vrijdag 17 augustus 2012

Tropenrooster

van het www
Voor Lowlands plant men een waterpistolen gevecht  en ik heb het tropenrooster hier in huis in werking gezet. Na het weekend wordt het ws koeler, dus het is  maar voor een paar dagen.
In de tuin heb ik echt kruiwagens vol ( bij wijze van spreken want zo'n ding bezit ik niet meer) winde verwijderd en pas nu denk ik dat ik het grootste deel weg heb kunnen  halen. Simpel, een streng met een stevige stengel pakken en trekken maar. Al snel lag er een hooibergachtige hoeveelheid in de oude vijver. Dit doe ik alleen in de vroegte en op momenten dat de zon uit de tuin is.
Hier is het nog niet eens zo heet, maar je voelt de zwaarte van de lucht op je leunen. Veel trek in echte maaltijden heb ik niet, dus eet ik gezond veel salades en pureesoepen van groenten. Dan vul je ook nog eens de mineralen aan die je uitzweet. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Je lijf geeft het zelf al aan, als je er naar luistert.
Weer ga ik met de stroom mee.

3 opmerkingen:

  1. Ja hier ook siësta ingevoerd met die hitte. Maar o wat heerlijk sfeervol is dit weer toch!
    Groetjes uit de casa.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad is het het beste alleen in de ochtend aktief te zijn.En nu (21.15) is het heerlijk in de tuin. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen