maandag 30 juli 2012

Zomergast

van het www
Micha Wertheim was gister de zomergast. Het gesprek niet erg lekker. De presentator Jan Leyers en hij spraken verschillende talen waardoor er weinig wederzijds begrip ontstond. In het begin was Micha erg nerveus en toen hij merkte dat de communicatie niet liep, probeerde hij een paar maal het roer in handen te nemen, het geen Jan niet tolereerde. De fragmenten die Micha liet zien waren wisselend interessant en zijn toelichting kwam niet binnen bij de gastheer. Jammer, want ik begreep het wel een beetje wat Micha probeerde te zeggen, het leven is een toneelstuk, alleen als het als toneel wordt gepresenteerd en er wordt verwacht dat je het als het ware leven accepteert, is het schurend. Het heeft te maken met rollen die men speelt en waarvan men verwacht dat jij eraan meedoet.
Een Intelligente jongen, maar het geheel verzoop in onbegrip.

4 opmerkingen:

  1. Jammer dat zo´n man dan niet begrepen wordt. Dat moet zou je zeggen dan toch meer met de kijk van de presentator te maken hebben...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo zag ik ooit een gesprek van Paul Rosenmüller met prinses Irene.Hetzelfde onbegrip. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het niet gezien, maar mijn moeder vond Micha Wertheim helemaal geweldig! Misschien kan ik het nog inhalen op uitzendinggemist.

    BeantwoordenVerwijderen