woensdag 11 juli 2012

Gehoord worden

Gister wachtte ik vergeefs op de apotheek om mijn oordruppels te bezorgen. Op een gegeven moment vond ik een briefje in de bus dat ze aan de deur waren geweest en mij niet troffen, dus ik kon aan de zaak de druppels zelf halen. Ik was echter wel thuis, maar hoorde de bel niet........ hoe zou dat nou kunnen met een dicht oor............
Vanmorgen dus gehaald samen met de bioboodschapjes. Heerlijk vers spul in huis.
Ik heb ook het boek van Hank Heijn gelezen over de ontvoering van haar man Gert-Jan en haar leven. Heel bewonderenswaardig hoe deze vrouw in het leven staat en zowel de oorlog in Indische kampen als haar afschuwelijke ervaring tijdens de 7 maanden dat haar man werd vermist, voordat Ferdi E. werd gepakt en bekende hem meteen op dag 1 te hebben vermoord., heeft verwerkt zonder bitter te worden.
Jammer dat haar boek een beetje in een Joop Terheul-achtige stijl is geschreven, dat doet het  verhaal zelf geen recht.

3 opmerkingen:

  1. Wat een logica,de bel niet horen in jouw situatie.Ja,daar wordt niet aan gedacht.Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig, nu kun je jezelf weer beter druppelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Briefje bij de bel plakken: "svp op het raam (van de kamer) kloppen of tikken" Wie weet zinvol in jouw situatie? Beterschap en fijn dat je je tuin aan hebt kunnen pakken. Ben ik ook mee bezig, ga zo weer even aan de gang. Het is rustgevend, dat het in vele delen doen, ook helpt en resultaat geeft!

    BeantwoordenVerwijderen