vrijdag 22 juni 2012

Belazeren

van het www
Als ik lees dat DNB belangrijke info achterhoudt ivm de ABN/AMRO en dat er steeds weer bestuurders betrapt worden op overvloedig declaratiegedrag tbv zichzelf en dat ze dan worden gestraft met een dikke oprotpremie en gewoon doorrollen naar de volgende funktie in ons-kent-ons bestuursland, om onze zuurverdiende premies en gemeenschapsgelden voor hun pokerspelletjes met rare fondsen en beleggingen te verspillen, dan geloof ikhet bijna niet dat de politieke partijen geen groot programmapunt er van maken om deze gelden terug te halen c.q. er voor te zorgen dat deze misstanden niet meer kunnen plaatsvinden in de toekomst. Wij, d.w.z. de gewone man, moeten opdraaien voor de bezuinigingen die hun roekeloze gedrag hebben veroorzaakt, terwijl dat niet onze schuld is. Een beetje de omgekeerde wereld, slecht gedrag belonen en goed gedrag bestraffen. Ik begrijp iets niet, kennelijk.....

5 opmerkingen:

 1. Dan zijn we met ons tweeën. Ik snap er ook geen biet van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp daar ook niets van. Het is zo flagrant oneerlijk, dat ik het bijna niet kan geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weiger het te snappen en kan me er ook telkens weer boos over maken. Toevallig zat ik vanmiddag een oude Zembla-aflevering te kijken van de ondergang van (scholen)stichting Amaranth. De bestuursvoorzitter die een stichting ten gronde heeft gericht kon vertrekken met een afscheidsfeestje en een handdruk van 250.000 euro. En deze mijnheer heeft ook weer een nieuwe baan, bij een scholengemeenschap !? Echt ongelooflijk! De politiek heeft nu 10 miljoen euro in deze scholen gepompt (ook belastinggeld) maar heeft ook nooit ingegrepen terwijl ze wisten dat er veel fout zat. Niemand neemt verantwoordelijkheid!! Hoe kan dit toch, keer op keer gebeuren?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is gewoon belachelijke en ze komen er mee weg ook.
  Vechten tegen de bierkaai.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjaa. Tis een kwestie van slim zijn! Gewoon de kluit belazeren. Al die witte boorden zijn gewoon mensen, hoor. En zij hebben toegang tot heel veel geld.
  Dat geld steken ze gewoon in hun zak.

  De directeur van Rochdale liep te snikken dat zijn Ferrari hem de nek had omgedraaid. Die had hij nooit moeten kopen van het geld van de huurders.

  En Dirkie Scheringa. Mensen zitten nog steeds met een enorme restschuld omdat die hufter hun huis heeft gejat en met dikke winst heeft doorverkocht.


  Stop je geld gewoon in je sok en vertrouw het niemand meer toe.

  Weg met de banken en de pensioenfondsen. Je ziet je geld echt niet meer terug!

  WAKKER WORDEN!

  BeantwoordenVerwijderen