donderdag 3 mei 2012

snotver

Dat ik niet tegen pollen van kastanjes kan, was me bekend, maar nu is het meteen een stevige bronchitis geworden. Dat vind ik wat overdreven, persoonlijk. Enfin we gooien er maar weer een antibioticakuur tegenaan en hopen op het beste.
Vandaar ook mijn enorme moeheid van de laatste dagen. Nu maar effies koesthouden en pas op de plaats. 

7 opmerkingen:

 1. Oww, dat is wel heel vervelend. Ik wens je van harte beterschap toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met een stapel goede boeken en een fantastische scoot in het vooruitzicht, de zon en jouw positieve instelling, ben je er binnen een paar dagen weer bovenop. Evengoed sterkte met de bronchitis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien heeft het gedoe rondom je scoot teveel energie gevergd. Beterschap gewenst en inderdaad maar even rustig aan (gelukkig heb je leesvoer genoeg in huis nu :))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo begon het bij mij ook, met vermoeidheid. Heeft 1,5 week geduurd, hopelijk ben jij er sneller vanaf! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een tegenvaller voor je.Net nu je wat scoot betreft wel op stap zou kunnen. beterschap,Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. in mijn omgeving is het ook kommer en kwel wat betreft de luchtwegen en de hooikoorts. Zelf heb ik veel baat bij af en toe een pillitje cetrizine van de lidl of de aldi. Mijn moeder daarentegen kan er helemaal niet tegen en wordt er naar van in t hoofd...Ik probeer nu op aanraden van mijn chiropractor zo min mogelijk antibiotica te nemen. Volgens hem is mijn hele lichaam hierdoor ernstig ontregeld geraakt

  BeantwoordenVerwijderen