zondag 27 mei 2012

Absolutely mad

Zoiets dus
van het www
In huize Vlasje heeft de gekte goed toegeslagen. Gisteren was er op drie beeldschermen te genieten (tegelijkertijd!) van Pinkpop, de Giro en de Ronde van België. Dan ben je toch echt rijp voor de vierkante ogen  trofee.
Tja, ik kon echt niet kiezen, dus dan maar eens kijken of het lukt met alle drie tegelijk. Canvas voorzag van ondertiteling, dat bespaarde al aardig wat lawaai en door op cruciale momenten heen en weer te schakelen van de geluidsknoppen tussen Eurosport en Pinkpop (via Cultura24) was het allemaal goed te volgen.
De Giro was een te mooie rit, met twee gigabeklimmingen waarvan een zelfs in de sneeuw, om te laten glippen. Er was nog geen echte duidelijke winnaar bekend voor deze rit, en tot aller verbazing ging een Belg met de ritzege schoot (Thomas de Gendt) en steeg hij ook op tot de vierde plaats in het klassement, dus  als afsluiting in de  tijdrit kan er nog veel gebeuren.
 De Ronde van België reed door Ravel, de woonstee van Ram Marja en was ook een rijdrit.  De Nederlanders Boom, Westra en Terpstra staan hoog in het klassement. Dus ook de moeite zeer waard. Marja, ik heb geen idee waar jij op de route woont. Er stond geen bordje met pijl....
Pinkpop verraste met een opening door het prima Moss en een leuk optreden van Will and the People. Daarna ging het hard tekeer bij  Kyuss Lives. Later de laptop mee naar boven voor het avondprogramma.  Het mooie weer is in alle gevallen een mooie meenemer. Enfin deze Pinksterdagen zijn spekkie voor t bekkie voor mij!

3 opmerkingen:

 1. Jeetje, jij bent fanatiek!
  Ik woon aan de Jachtweg 32 in Ravels. Ze fietsten niet langs ons huis, maar ons wijkje lag ingesloten door het kanaal en het parcours.
  We hebben het op de buis gevolgd.
  Nog veel plezier dit weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zit hier met een bigsmile naar jouw scherm te kijken :-)
  Geweldig zeg!
  Slim aangepakt.

  BeantwoordenVerwijderen