donderdag 26 april 2012

Wordt mijn gebed verhoord?

van het www  schilderij Nic Maes
Net, om 13.45 werd ik door Het HMC, door meneer X gebeld, dat de klacht nu serieus genomen gaat worden, dat er eerstdaags een adviseur langs gaat komen om een nieuwe scoot voor en met mij uit te zoeken.
Het was een prettig contact, maar inmiddels ben ik zover dat ik het pas geloof als ik het zie en alles rond is.

9 opmerkingen:

 1. Eerst zien, dan geloven. Begrijpelijk. Ik duim voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien helpt het als je van de t een d maakt? Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kun je nagaan hoe ik van de kook ben.....;)

   Verwijderen
 3. Pfoe wat een ellende met die scoot. Hopelijk heb je een fatsoenlijk geval voordat het echt zonnig weer gaat worden. Sucses!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Logisch dat je niet voluit blij durft te zijn. Maar Wayne Dyer schreef een boek "Eerst geloven,dan zien". Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een "mooie" brief geschreven en alles prima verwoord. Ze konden er gewoonweg niet meer omheen Vlas en zijn bang voor de andere instanties natuurlijk. Ik hoop met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze nieuwe adviseur begrijpt je, wil het beste voor je en is door en door mens! Ga uit van het goede, als je hem al met negatieve gevoelens ontvangt schep je negatieve omstandigheden, maar blijf assertief, tenslotte is hij er voor verantwoordelijk dat je krijgt waar je recht op hebt, niet dat je zo weinig mogelijk krijgt. Dat kun je hem eventueel ook nog zeggen, als het de verkeerde kant dreigt op te gaan. Heb je in geval van nood recht op een second opinion? Leg desnoods een spiekbriefje neer, zodat je niets vergeet. Sterkte en succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ik hoop het voor je! Ik vind het echt erg dat het zo'n gevecht is om het voor elkaar te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen