zondag 15 april 2012

Update raamhond


Onlangs wijdde ik een blog aan de golden retriever die uren voor het raam van een flat tegenover mijn huis, op zijn werkende baasjes zat te wachten.
Ik heb met iemand gesproken die daar vlakbij woont en het geval kent, die vertelde dat de dame des huizes nu meer thuis zou zijn na een logeerpartij bij een inmiddels overleden familielid. En inderdaad ze is er weer, er is vaker iemand thuis en de hond is minder voor het raam te zien. De mensen zijn gek op het dier, maar door veel afwezigheid wegens ziekte in de familie waren ze zo vaak afwezig geweest de laatste tijd. Dat is dan een goede verklaring voor mijn waarneming en begrijp ik dat er overmacht in het spel was. Blij toe voor de hond, die een heel lief en geduldig dier is.

4 opmerkingen:

  1. Dat is fijn voor het beest en voor de baasjes! Soms heb je omstandigheden gewoon niet in de hand. Mensen roepen wel snel dat je dan maar geen hond had moeten nemen, maar bij ons kwam er een hond toen er altijd iemand thuis was. Met nieuw werk waar weinig flexibiliteit in zit is hij twee dagen alleen thuis. Dan maar een ander huisje voor hem zoeken? Echt niet, we zijn gek op hem en hij hoort erbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt me voor jou ook een geruststelling. Je zag steeds die hond wachten en kon niets voor hem doen. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dat is fijn voor de hond én voor jou! Hoef je je niet meer zorgen te maken om hem...

    BeantwoordenVerwijderen