vrijdag 27 april 2012

Bloesems enzo

van het www
Bij een buurvrouw bloeien de perenbomen en bij mij de twee Drentse Krentenboompjes. Wat een feest als ik 's morgens de gordijnen open.
Misschien kan iets van de lentevreugd genieten komend weekend, want inmiddels heb ik wel om een leenscoot gevraagd om  de periode tot de levering van een nieuwe te overbruggen.
Gisteren werd ik ook door het Zorgloket gebeld, dat men mij een nieuwe scoot gaat verstrekken en nogmaals vanmorgen door een heer van het HMC dat er komende week een consulent gaat komen. Ze zijn nu heel erg aardig en voorkomend. Dat ene zinnetje van het contact opnemen met andere instanties, heeft kennelijk alle lichten op rood gezet, terwijl ik het niet als dreigement gebruikte, maar als teken dat voor mij de maat meer dan vol is.
Enfin, of ik erop uit kan of niet, het wordt warmer en ik ben vastbesloten om te genieten, desnoods  alleen in de tuin (hopende dat alle buren zich een beetje lawaaiarm amuseren).
Ik heb twee mooie boeken op voorraad van de bieb, nl een van Leo Hartong Ontwaken in de droom en een biografie/toelichting op het werk van Sailor Bob Adams nl Kalyani Lawry,
Sailor Bob Adamson,leven en leer. Beiden boeken over mensen die bezig zijn met de advaitaleer. Daar zal ik later nog wel eens over bloggen.
Nu maar even het huishouden wat aandacht geven samen met mijn lieve hulp.

1 opmerking:

  1. Ik denk dat je in je tuin ook heerlijk zit. :)

    Ik vind die witte bloesems zo prachtig. Zelfs als de blaadjes afgewaaid op een grasveld liggen. Zo sprookjesachtig.

    BeantwoordenVerwijderen