zondag 8 januari 2012

Heya Sven en heya Vlasje

Leuk zo'n Europees Kampioenschap Allround op een buitenbaan! Mooie beelden en onverwachte resultaten omdat niet iedereen, vooral de jongere generatie overdekte baan rijders niet, goed met deze omstandigheden kan omgaan. Wind ken je niet in hallen. Daarentegen blijken voormalige skeelers in het voordeel, die trainen wel in weer en wind.  Voorlopig staat Sven er goed voor, al is wel duidelijk dat het niet zonder meer de vroegere schaatskoning is, maar een sterke man, die voorzichtig zoekt naar de balans met zijn lijf en de grenzen van zijn kunnen. Daardoor spannend.

Het opruimgebeuren gaat door. Mijn administratiekast is op orde. Met nieuwe map voor dit jaar (met de Nibud-tabbladen en inlegvellen)  en een opberger met wat reserve papier/zichtmappen/Lmappen etc. Het creapapier is naar de hobbykast, die langzaam ook verandert  in een overzichtelijke doekast. En er zijn twee rolkastjes met ieder 2 grote vakken leeggekomen. Zoiets als op deze foto.

2 opmerkingen:

  1. Goed bezig. Succes met de volgende klus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aangestoken door o.a. jouw blog over opruimen ontdekte ik gisteren nog dingen,waarvan ik niet wist,dat ik het had. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen