woensdag 25 januari 2012

HELP!!!!!!

Wie kan mij helpen? Ik kan geen blogs verwijderen of toevoegen bij de bloglijst. Alles werkt totdat er OPSLAAN in geel bovenin verschijnt en dan stopt het proces. Ik gebruik Windows7 en Firefox de laatste editie en wil niet naar Chrome overgaan en heb geen verstand van HMTL.  Dus wie suggesties heeft? Graag!

7 opmerkingen:

 1. Gebruik je de oude of nieuwe Blogger-interface?
  Als je een gecodeerde foutmelding krijgt, kun je die kopiëren en plakken in een berichtje aan de helpdesk van Blogger. Misschien kunnen zij zien waar het fout loopt. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ook firefox, maar heb nog geen problemen. Heel af en toe weigert hij een blog toe te voegen, maar dat is vaak echt 1 blog, dus steeds dezelfde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het ook een tijdje gehad maar het is vanzelf weer overgegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik de oude interface, maar in de nieuwe lijkt het hetzelfde. Blogger zelf wil je meteen aan de Chrome hebben en dat wil ik niet. Ben verknocht aan mijn Firefox.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb Windows XP en kan daarom geen internet explorer 9 downloaden. Dus had ik Chrome begin deze maand gedownload. Dat botst. VRESELIJK, vooral het verschil met letters lezen. Ook inzoomen lijkt net een kopie, van een kopie ofd at er een'toner'lekt. Ik heb de versie er deze week afgemikt. Toen deed ook alles vreemd. Ik heb toen een sysmteenherstel gedaan van voor ik Chrome had. Nu doet ie het weer. Tot Blogspot echt definitief overgaat, dan ben ik de pineut en ben onderhand verplicht naar Windows 7 over te gaan (kopen grgrgr).

  Kun je niet even overschakelen naar de oude versie? Daar is meer mogelijk dan met de nieuwe versie (ook daar ben ik weer terug gegaan namelijk tot zo lang dat gaat).

  Marianne (cons. met)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij mij werkt alles prima. Geen idee waarom het bij jou niet wil lukken. Hopelijk komt er iemand met een briljante tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik weet het niet vlasje,
  kun je je vraag niet stellen bij blogger??
  die weten het vast

  BeantwoordenVerwijderen