donderdag 5 januari 2012

Dakzwemmen en Montezuma's Revenge

Na een doorwaakt nachtje wegens buikstorm/rees/Montezuma's Revenge ( niet de muziekgroep of de attractie), kwam hier een aardige buurman om het zwembad op het platte keukendak te ontlasten, die regenpijp ging op een gegeven moment net zo tekeer als mijn ingewanden vannacht.
Geen dag om veel te ondernemen wegens onstuimig weer en slap lijf. Misschien een mapje(of meer) papieren opruimen? In elk geval veel venkelthee, rijst en yoghurt. Niks erg, bij dit soort weersomstandigheden met een plaid op de bank is wel tof, eigenlijk.

Opruiminspiratie op  http://www.stofzuigerzen.nl/huishouden/nieuw-jaar-nieuwe-kansen-weg-met-de-warboel.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+stofzuigerzen+%28Stofzuigerzen%29

5 opmerkingen:

 1. Er heerst weer iets geloof ik. Veel mensen hangen boven de wc of zijn aan de rees. En na een dag of 2 zijn ze weer de oude. Weird.
  Hier is het eigenlijk vrij rustig qua weer. Ik woon 3 kilometer bij de kust vandaan maar op het moment schijnt het zonnetje en waait het een beetje. Vannacht ging het wel tekeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb jij dat ook vaak, buiten storm en ook storm in je lijf?
  Sterkte en beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte. Ik had er ook last van. Waarschijnlijk door de nieuwe medicijnen in combinatie met die rotstorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij ook al niet zo goed te pas? Beterschap hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap Vlasje.En voor de buitenstorm heb je nog even geduld nodig. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen