zaterdag 17 december 2011

Bye

Vandaag was de afscheidsreceptie van mijn huisarts en zijn collega, die beiden 33 jaar de praktijk runden. Heel lang en er is veel gebeurd in die jaren. Ben even de afscheidsreceptie binnengewipt om hun persoonlijk de hand te drukken en iets af te geven. Er stond een rij van de deur van het motel, tot in het atrium, waar de receptie plaatsvond. En zo zal het tot een uur of zes doorgaan. Ze zullen wel bekaf zijn na afloop.
Ik voel me een beetje verweesd, want heb nog niet met de opvolgster te maken gehad en had een bijzondere band met mijn Kees. Hij voelde meer als een vriend dan alleen een dokter. Het waren doktoren die de mens centraal stelden en altijd tijd en vriendelijkheid paarden aan een prettige dokterpatientrelatie. Geen wonder dat het vol was met mensen die persoonlijk gedag wilden zeggen en er waren velen met flessen wijn, bloemen of andere kado's. Ze verdienen het!!!

2 opmerkingen:

  1. Dat zal moeilijk worden voor zijn opvolgers. Als je voorganger zo'n fijn mens was. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat lijkt me inderdaad heel vreemd om straks een nieuwe huisarts te hebben... ik hoop dat je snel aan hem/haar gewend bent... hoewel... dat betekent dat je er vaak heen moet... Nee, doe dan toch maar niet ;)

    Ik hoop dat je hem/haar nooit te zien krijgt :)

    BeantwoordenVerwijderen