vrijdag 23 september 2011

Waar waren Sterretje, Jokertje en Barbie?

Want die hadden zo mee kunnen doen aan de debatten. Het is onvoorstelbaar dat de meeste kamerleden eigenlijk niets doen om hun fatsoen dat door het slijk wordt gehaald te laten zien dat ze dit niet accepteren. Elke reaktie op Wilders is zijn spel meespelen; het afleiden van waar het om gaat en het niet nakomen van zijn eigen verkiezingsbeloften op grote schaal. Waarom niet met de rug naar voren als de heer Blondie aan het woord is? Waarom  geen gezamelijke verklaring gevolgd door aktie bij voortzetting van dit groffe en beledigende gedrag?
Intussen komt Rutte weg met vage beloften om de zwakkeren die vaak driedubbel gepakt worden,  te ontzien door iets onduidelijks te roepen over Bijzonder Bijstand, wat gewoon dus niet deugt! Dan de rekening van  de eurocrisis en de gokpraktijken van banken en andere grote instellingen met ons geld en de Griekse malheur niet neerleggen bij degenen die het niet hebben veroorzaakt, te zien dat jeugd en onderwijs en natuur een budget voor de toekomst zijn, het is een jungle die dit kabinet zal veroorzaken. Ik ben in shock, dat is waar het om gaat, we gaan naar Amerikaanse toestanden toe, dat is na zoveel jaar beschaving eigenlijk onvoorstelbaar.

7 opmerkingen:

 1. Ga eens naar zijn site, www.geertwilders.nl

  Echt. Gewoon even doen en laten weten wat je ervan vindt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg deze melding, Valhalla:

  Toegang verboden!

  U hebt niet de toestemming om toegang te krijgen tot de gevraagde map. Er is of wel geen index document of de map is beveiligd tegen lezen.

  Indien u van oordeel bent dat deze server in fout is, gelieve de webmaster te contacteren.

  Error 403

  www.geertwilders.nl
  Fri Sep 23 13:35:46 2011
  Apache/2.2.17 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/1.0.0d FrontPage/5.0.2.2635

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kunnen we fijn debatteren over woknokken XD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, de site van Geert Wilders is uit de lucht gehaald omdat ie gekaapt is door een Turkse hacker. Eindelijk gerechtigheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op geenstijl.nl staat een plaatje van hoe ie eruit zag. Zo grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan me voorstellen,dat mensen,die met verschillende bezuinigingen tegelijk te maken krijgen goed in de zorgen zitten. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen