dinsdag 23 augustus 2011

vervolg

De accu is vervangen. Kan dus wel ff karren! Das een fijn en onafhankelijk gevoel. Zal morgen proberen een afspraak met de tandarts te krijgen om te kijken of alles wel zit zoals het moet zitten en er geen grote ontstekingen zijn opgetreden, want hoewel het iets minder pijnlijk is, is het zeker niet tof, ook. Inderdaad kan de diabetes een negatieve rol spelen in het genezingsproces.
De Heirhunters zijn op BBC1 om 10 uur 's ochtends. Je kunt de BBC helaas nog niet via een uitzending gemist program bekijken.

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn om weer mobiel te zijn. Kan je vriendin iets betekenen voor jouw accu? Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook weer even online en lees dat je erg veel pijn hebt gehad de afgelopen dagen i.v.m je gebit. Wat naar en wat duurt het dan lang voor je een beetje kunt genieten van je nieuwe tanden. En dan nog gezeur met je accu, het zit ff niet zo mee hè? Hoop voor jou dat het allemaal toch de goede kant op gaat deze week want je zult wel snakken naar iets te eten met een bite...Volhouden hoor ;-)
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer mobiel bent. Bedankt voor het tijdstip van het programma. Ik ga zeker kijken. En anders neem ik het op.
  Dankjewel!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn zeg dat je weer mobiel bent! Dat is toch wel heel belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen