zaterdag 6 augustus 2011

Reclame- irritaties

Wat zijn er toch een hoop reclames die irritant zijn. Het kind dat hard Vakansie!!! roept, de oksels die geshowd worden in al hun schoonheid-gek hè, die neiging heb ik nou nooit-, de sterretjes in de voorruit, elke keer griebelt het bij me. Denken de reclamemakers dat deze spotjes daardoor beter blijven hangen? Ik heb meteen weerzin in zo'n produkt.

9 opmerkingen:

 1. Gelukkig zie ik heel weinig reclame, maar wat ik wel heb gezien? Wij wandelden in het Balloërveld en daar bloeide een heel mooi bloemetje en ik herkende het meteen (en als enige!). Het was nl. het vlasleeuwenbekje, ik heb gister dus even aan je gedacht. Een goede zondag, groetjes van Hanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie er meestal de humor wel van in... bij ons wordt keihard aan tafel geroepen als er gegeten moet worden..... Maarreh wij waren van de week aan het wandelen en daar zag ik ook een vlasleeuwenbekje, Jan helemaal verbaast dat ik dat wist... heb ik het hem toch maar even uit de doeken gedaan hoe dat zat, grappig toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn,dat je je wer beter voelt. Zou er ooit onderzoek gedaan zijn,naar de juist-niet-kopers door een bepaalde reclame? Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een hekel aan reclame en kijk zo min mogelijk. Het meeste is bagger en de boodschap is vaak onduidelijk.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben je weer wat opgeknapt?
  Ja bah, die reclames. De ergste vind ik die van Mediamarkt, echt tenenkrommend. Het werkt bij mij in ieder geval averechts. Gelukkig zie ik weinig TV maar als de reclame er voor komt moet de TV van mij zachter want ik word er nerveus van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind vooral reclames die grappig zijn leuk. Die kan ik dan waarderen om hun insteek, en dat stemt mij dan weer gunstiger voor het product.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach, reclame maken is ook een vak en die mensen moeten ook eten. Als je je daaraan ergert gewoon niet kijken, programma's opnemen of iets anders doen tijdens de reclameblokken, ze duren acht minuten,even het kookwekkertje zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel herkenbaar. Weet precies wat je bedoelt.
  Gr,
  Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb, speciaal voor de reclame een boek naast me liggen! Ik kijk dus gewoon even niet, maar lees tijdens de reclame :-)

  BeantwoordenVerwijderen