donderdag 7 juli 2011

Avonturen

Vanmorgen was het nieuwe bovengebit aangekomen en mocht ik het bewonderen.17 augustus wordt er getrokken, dus nog ruim een maand met een gapend gat in mijn mond, maar wel alles kunnen eten, daarna een possje pijn en dan zie ik er weer mooi (nou ja, mooier dan met dat gat, mag ik hopen) uit.
Toen ben ik de verhuisde buren gaan bezoeken en heb hun geweldig mooie appartement bewonderd. Via de kinderboerderij een ritje naar de duinen gemaakt (sprak goeie vriend en pc-tovenaar G. daar) en genoten van zon, wind en geuren en kleuren. Via de dijk terug en toen ik ter hoogte van mijn eigen huis was zei die scoot, doe het verder zelf maar. Daar sta je dan met je goede gedrag. Enfin daarvoor heb ik een mobiel bij me, die was bijna leeg, maar een telefoontje naar het servicebedrijf moest kunnen, nou nee, dus, beltegoed op en foon onbruikbaar. Shit!! Op dat moment zie ik een bekende gestalte over de dijk aan komen lopen met twee net zo bekende honden en na wat gezwaai kwam de man van een vriendin naar me toe. Ook die had geen mobieltje bij zich, maar was bereid terug naar huis te lopen om het servicebedrijf te bellen voor me. Na een ruim half uur kwam er inderdaad een enorme wagen aan en zie daar, de man schakelde  de onwillige scoot in en uit en hij reed weer (had ik vergeefs ook al geprobeerd.....) Maar onder escorte van de grote auto kon ik naar huis en ben weer veilig onder eigen dak. De scoot staat op te laden en ik kreeg van de jonge buurtjes een zak vol groenten uit hun volkstuin en aangezien de Odintas was minnetjes was qua groenten (ik hou niet van bloemkool en geef die altijd weg) heb ik nu volop keus. Een veelbewogen ochtend dus en nu ga ik ook even plat om te bekomen van deze avonturen.

3 opmerkingen:

  1. Doe jij maar even lekker een dutje na al die avonturen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan kun je inderdaad niets. Ik heb naast mobiel ook alijd het nummer van een taxibedrijf bij me. Lekke band en geen hulp,dan met een taxi naar huis. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat kies je toch altijd sappige plaatjes uit! Ik fantaseer er ook een geluidje bij: Vrrrroemmm... En, al een beetje bijgekomen van deze avonturen?

    BeantwoordenVerwijderen