dinsdag 24 mei 2011

Verwennerij




Omdat het vakantiegeld eraan komt en de belastingteruggave(al is ie erg teleurstellend in vergelijking met vorige jaren) vandaag arriveerde, heb ik mezelf verwend met het eerste boek van James Wong; Grow your own drugs. Ook bestelde ik (2+1 gratis) een paar dvd's, nl; What the bleep do we know, Fierce Grace (over Ram Dass)en The Tibetan book of the dead (met oa, de Dalai Lama en commentaarstem van Leonard Cohen. Natuurlijk kan ik nog geen recensie geven, alleen over het boek van Jamie Wong kan ik zeggen dat het net zo bruikbaar en inspirerend lijkt als het tweede deel dat ik al bezat. Dit zijn dingen die me blij maken en ik voel het ook als grote kadootjes die ik mezelf geef.

3 opmerkingen:

  1. Je hebt groot gelijk! Lekker van genieten. Vind je het ook altijd zo moeilijk kiezen wat je het eerst wilt kijken/lezen? Ik ben zo iemand die het liefst in alles tegelijk wil beginnen te lezen als ik net nieuwe boeken heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gedaan. Verwen jezelf maar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van de drie dvd'skan ik alleen maar zeggen,dat ze heel goed zijn.Elk op eigen manier.Ga er van genieten.Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen