maandag 11 april 2011

Fit en zon

Na een paar minder fijne dagen, nu weer aardig fit en omdat de zon zo mooi schijnt er meteen maar misbruik van gemaakt;
Na een plaskater bezoek vorige week, weer mijn kattenstaartgordijn lekker in een driehoek/citronella sopje gedrenkt en dat hangt nu uit te druipen. Het leuke gordijn dat voor de wc hangt zit in de wasmachine en mijn deurmat is ook lekker in een sopje geweest en druipt ook uit. Zal goed drogen vandaag. Straks lekker in de tuin lezen maar tussendoor ook vegen, harken etc. De grijze bak gaat naar buiten en ik zal hem zelf lopend wegbrengen naar de verzamelplek, iets wat me vorig jaar niet meer lukte en door een buurman werd gedaan, maar wat ik nu wel weer denk te kunnen. Een sjaaltje dat iemand hier liet liggen, ligt klaar om weggebracht te worden (met de scoot, dat weer wel) en tussen de bedrijven door moet de kattenbak schoongemaakt en een afwas gedaan. Ik ben dus weer terug in het land der aktieven. Heerlijk!!!!!!

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat het weer beter gaat. Met het mooie zonnige weer voel ik mij ook beter. Ik kan slecht tegen weer met een lage luchtdruk maar nu voel ik me redelijk fit. Ik krijg deze week weer een energetische behandeling en hoop dat ik er weer net zo van opknap als vorige week. De vermoeidheid daarna neem ik maar voor lief.
    Drinken doe ik veel, lekkere sapjes en thee en veel water. Uitslapen is er hier helaas niet bij i.v.m hondje. Maar ik rust wel veel. Fijne dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WAt goed om te lezen.Je lijkt een nieuw soort leven tegemoet te gaan. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen