dinsdag 15 maart 2011

hatsjoe

Mijn pcprof is geweest en gelukkig geen virus Trojaans of niet, maar gewoon een kwestie van schoonmaken, de fan zat vol stof. Die apparaten trekken heel veel stof aan en dat moet er af en toe uit. Dat was het hele euvel. Blij toe, want een virus kan bestanden vernietigen en meer problemen veroorzaken en veel tijd en moeite kosten om kwijt te raken. Hoewel ik me kan redden met de laptop, werk ik het liefst met de desktop. Daar heb ik ook veel meer programma's en mogelijkheden op. De laptop is er meer om ook mobiel in huis op andere plekken en zelfs in de tuin te kunnen genieten van bv de Tour de France of in bed lekker een beetje te You-tube-en. Heel luxe, maar gezien mijn gezondheid was dat toch een fijne mogelijkheid. Nu het een stuk beter gaat is de noodzaak er minder, maar gebruik ik hem evengoed. Bij bv sportwedstrijden op tv heb ik de laptop naast me staan met de laatste tijden/uitslagen enzo. Dat voegt echt wat toe.
In Japan dreigt nucleair stof en straling de ramp nog veel groter te maken dan hij al was. Het land van de rijzende zon is nu het schuddende land van de rijzende zee en stralende reactoren geworden.

2 opmerkingen:

  1. Terwijl ik dit lees,bedenk ik mijn man eens te laten kijken naar stof in onze pc.Verschrikkelijk in Japan. Na de direkte dreiging nu een sluipend gevaar.Voor hoeveel mensen? Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig geen ernstige mankementen aan je desktop. Ik zou me geen raad weten. Dit is mijn enige verbinding met het WWW.

    BeantwoordenVerwijderen