woensdag 2 maart 2011

Burgerrecht

Vanmorgen, voor de boodschapjes, naar het stemlokaal gegaan om mijn burgerrecht in werking te zetten. Heel spannend deze keer, want het is eigenlijk een testcase voor het kabinet Rutte. Houden zij voldoende steun in de Eerste Kamer?
Toen bij Hans textiel, die gaat sluiten, een tas en een paar warme handschoenen gekocht en mijn bioboodschappen gehaald. Wat geeft dat allemaal weer een tevreden gevoel.  Even over tienen weer thuis en een lijstje zaken afgehandeld. Dat geeft rust om vanmiddag een beetje te flierefluiten met een boek en om wat crea in de weer te gaan. Nog even een verjaarskaart maken. Nee, geen obligaat kaarten maken, maar lekker kliederen met verf en kleurstiften en knippen en plakken naar eigen ontwerp en idee. Heerlijk om te doen.

2 opmerkingen:

  1. Het lukt me niet om je in mijn favorieten te krijgen via je laatstgeschreven blog. Dus zie ik nu pas,dat er al drie in maart staan.Ik denk niet,dat ik lang genoeg opblijf om de definitieve verkiezingsuitslag mee te maken. Maar ik ben heel benieuwd,hoe de eerste kamer er uit gaan zien. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe dat in jouw programma werkt,met favorieten, weet ik niet. Ja ik ben heel benieuwd naar de uitslag maar zal er evenmin voor opblijven. Lees het morgen wel.

    BeantwoordenVerwijderen